Valikko
LVI suunnittelu Pirkanmaa

LVI suunnittelu Pimara Oylle

LVI Suunnittelu Pimara Oy:lle

”Kustannukset pysyivät siinä mitä oli suunniteltu”

Koko asiakastarina

”Kustannukset pysyivät siinä mitä oli suunniteltu”

Pimara Oy on pirkanmaalainen monialayritys, joka tekee mm. maanrakennusta ja kiinteistöjen ja katujen kunnossapitoa. Ylöjärvellä Kolmenkulman yritysalueella on hiljattain valmistunut kahden yrityskiinteistön kompleksi Pimaran omistuksessa.

Kahden rakennuksen projekti

– Näissä meidän uusissa toimitiloissamme on noin 2500 neliömetriä, ja vieressä on terminaalirakennus, jota vuokraamme ulkopuoliselle taholle. Se on kooltaan noin 2700 neliömetriä, Pimara Oy:n toimitusjohtaja Vesa-Matti Mäkinen kertoo.

LamPlan on toteuttanut molempien rakennusten LVI-suunnittelun. Pimaran omissa toimitiloissa sijaitsee myös korjaamotilat, joten ilmanvaihdolta vaadittiin enemmän pakokaasujen ja muiden käryjen takia.

Yksityiskohdat mietittiin yhdessä

– LamPlan tuli mukaan heti projektin alkuvaiheessa. Vinkin suunnittelutoimistoon saimme yhteistyökumppanilta, ja kun hinta oli mielestämme asiallinen, päästiin nopeasti yhteistyöhön, Mäkinen muistelee.

Suunnitteluvaiheessa yksityiskohtia mietittiin yhdessä, ja suunnitelmia palloteltiin tarvittaessa puolin ja toisin. Yhteinen tekeminen oli myös Mäkisen mieleen.

Kustannukset pysyivät suunnitellussa

– Siihen olin tyytyväinen, että LamPlanilla mietittiin myös vähän meidänkin rahapussia. Ei vain lätkäisty jotain paperille ja laitettu laskua perään, vaan aidosti haluttiin meille kokonaisvaltaisesti paras mahdollinen lopputulos, Mäkinen kiittelee.

– Oltiin kyllä tosi tyytyväisiä. Homma meni niinkuin sovittiin. Koko LVI-kustannukset pysyivät siellä mitä oli suunniteltu, kyllä silloin pystyy suunnittelijatoimistoa suosittelemaan, Mäkinen päättää.