Valikko
LVI suunnittelu Pirkanmaa

LVI suunnitelmat Juhanille ja Annukalle

“LamPlan teki asiakaslähtöisesti sydämellään työtä”

Koko asiakastarina

“LamPlan teki asiakaslähtöisesti sydämellään työtä”

Kodin LVI-suunnittelussa keskeistä on varmistaa ratkaisujen tehokkuus, käytännöllisyys sekä yhteensopivuus talon rakenteiden ja estetiikan kanssa. LamPlan on asiantunteva ja asiakaslähtöinen LVI-suunnittelija, jonka palvelu on laadukasta ja yksilöllisesti räätälöityä.

LamPlan Oy on tamperelainen LVIA-suunnitteluun ja -konsultointiin erikoistunut insinööritoimisto, jonka projekteissa toimitaan asiakkaan ehdoilla. Kauniaisissa asuvat Annukka ja Juhani toteuttivat unelmansa pitkäaikaisesta kodista mieluisalla tontilla ja valitsivat LamPlanin vastaamaan kodin LVI-järjestelmistä. LamPlanilta pari tilasi kokonaisuuden, johon kuului lämmitys-, vesi- ja viemärisuunnittelu, ilmanvaihtosuunnittelu ja viilennyssuunnittelu. Tamperelaisyrityksen asiakkaaksi he päätyivät ystävän suosituksen myötä.

– Rakensimme sillä ajatuksella, että tämä on pitkäaikainen kotimme. Meillä on tämmöinen tiilivuorailtu, vähän 70-luvun henkeä oleva omakotitalo, Annukka kertoo.

– Halusimme panostaa laadukkaaseen LVI-suunnitteluun. Kyllä hyvän lopputuloksen aikaansaaminen edellyttää, että on hyvä suunnittelija. Se on tärkeää, Juhani lisää.

Huolellista suunnittelua

Kokonaisuuden laadukas toteutus nojaa tarkkaan laadittuihin suunnitelmiin. Huomioitavia seikkoja ovat muun muassa asumismukavuus, energia- ja kustannustehokkuus, ratkaisujen pitkäikäisyys sekä asennettavien järjestelmien saumaton integrointi talon ja tontin rakenteisiin. LamPlanille asiakkaan tarpeet ovat alusta loppuun ratkaisuja määrittävänä tekijänä.

– LamPlanilta saatiin asiantuntevaa suunnittelua, Juhani kehuu.

Tärkeää oli se, että kodin tekniikka sulautuisi mahdollisimman hienovaraisesti ja saumattomasti talon rakenteisiin. Siten kokonaisuudesta saataisiin mahdollisimman yhtenäinen eivätkä LVI-ratkaisut rikkoisi huolella mietittyä visuaalista ilmettä. LamPlan onnistuikin tässä pariskunnan mukaan erinomaisesti.

– Halusimme hyvin minimalistista linjaa, jossa se tekniikka on tietysti olennainen osa, mutta niin, että se pystytään täällä häivyttämään ja piilottamaan kaappien ja muiden rakenteiden sisään, että se ei täällä sillä lailla vie huomiota, sisustussuunnittelijana toimiva Annukka toteaa.

Asiakas etusijalla

LamPlanille asiakastyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Juhanin ja Annukan mukaan kaikki sujui erittäin hienosti, sillä kommunikaatio suunnittelijan kanssa oli aktiivista ja toimivaa koko projektin ajan. Erityisen vaikutuksen teki se, millä huolellisuudella LamPlan hankkeeseen suhtautui.

– Tuntuu, että LamPlan teki asiakaslähtöisesti sydämellään työtä, ihan kuin suunnittelija olisi omaa rakennusprojektiaan siinä miettinyt, Annukka kiittelee.

Molemmat ovat jälkikäteen arvioituna tyytyväisiä työn lopputulokseen. Kokemus oli niin hyvä, että sen perusteella LamPlania voi suositella myös muille, jotka kaipaavat LVI-suunnittelulta asiakaslähtöistä ja kulloisellekin kohteelle hyvin optimoitua lopputulosta.

– Ilman muuta pystytään suosittelemaan, että yhteistyö sujui todella hienosti, Juhani toteaa.

Annukka on samoilla linjoilla:

– Ehdottomasti voi suositella LamPlania. Yksi ystäväperhe on jo heidän palveluitaan käyttänytkin, ja he ovat olleet myös tosi tyytyväisiä, että voidaan lämmöllä kyllä suositella.